Nor LinesNOR Lines Norway AS

Miljøansvar

Milj C3 B8 va CC8 Art milj C3 B8ansvar
Som et ledende selskap i transportsektoren er vi i Nor Lines svært bevisst på vårt ansvar for miljø og klima.

Vi bryr oss om miljøet

At forsendelsen din kommer frem til avtalt sted til avtalt tid er en selvfølge samtidig er både vi og våre kunde i stadig økende grad også opptatt av hvordan den kommer frem.

Miljøansvar i praksis

Som et ledende selskap i transportsektoren er vi i Nor Lines svært bevisst på vårt ansvar for miljø og klima. Mye av vår transport foregår med skip – som på grunn av sin store lastekapasitet – gir vesentlig mindre utslipp per tonn/km enn veitransport. I tillegg utvikler vi stadig smartere og mer energieffektive løsninger og implementerer fortløpende ny teknologi i hele vår infrastruktur.

Velger du å la Nor Lines transportere for deg, kan du derfor være trygg på at du får jobben gjort med så lite klimaavtrykk som mulig.

Innovasjon for miljøet

Nor Lines historie er preget av mer enn 160 år med rutegående sjøtransport. I 2015 gikk vi inn i en ny epoke da vi sjøsatte våre to naturgassdrevne nybygg, frakteskipene ”Kvitbjørn” og ”Kvitnos”, som nå inngår i Nor Lines regulære linjesystem. Selv om det enda ikke er mulig å lage helt klimagassnøytrale skip for den type godstransport Nor Lines driver, er disse skipene et vesentlig skritt i riktig retning.

Ny utforming av skrog og fremdriftssystem drevet av naturgass gir betydelig miljøgevinst:

Ingen risiko for oljeutslipp.

Du kan også søke med kollinummer(SSCC) og sendingsreferanse.