Nor LinesNOR Lines Norway AS

Med havet som levevei Alltid på bølgelengde

Fendere, fartøy eller fiskefôr. Uansett hva du produserer er den enkleste veien til dine kunder via Nor Lines.

Prøv Nor Lines

Derfor velger bedrifter langs kysten Nor Lines som logistikkpartner

Dør til dør med kystens best nettverk Hvor enn langs kysten du holder til, så er du aldri langt unna en av våre 43 lokasjoner og terminaler.

Alt som ikke går i postkassen Fendere, fartøy eller fiskefôr. Hva enn du produserer kan vi frakte det trygt til dine kunder.

Smartere valg Som avtalekunde har du blant markedets beste rabatter og tilgang til dedikerte rådgivere innen logistikk.

Til lands og vanns langs hele kysten

Kysten er selve ryggraden i Nor Lines nettverket. I 160 år har vi vært med på å skape små og store næringseventyr langs hele kysten fra Kirkenes i nord til Kristiansand i sør.

Den unike kombinasjonen av bil, båt og bane gjør det mulig for deg å sende det nær sagt alt, både i form av størrelse, volum og ikke minst farlig- eller temperert gods.

Med 43 terminaler og lokasjoner strategisk plassert langs hele norskekysten, daglige avganger til sjøs og ikke minst Hurtigruten som en del av vårt nettverk - er Nor Lines den aktøren som dekker kysten vår på en best mulig måte.

Prøv Nor Lines i dag

Vi venter på din utfordring

Olav har lang erfaring og er våre spesialister på frakt og logistikk langs kysten. Med landets beste kompetanse kan vi gi tilby deg en optimal logistikkløsning. Vi besøker deg gjerne for å se hvordan du driver, hva som er viktig for deg og hvilke behov du har. Så finner vi i felleskap de beste løsningene for dere.

Har du spørsmål om sending av stykkgods, partigods eller spesialgods? Bare spør Olav, han hjelper deg med alt som har med logistikk og transport å gjøre.

Er du på bølgelengde?

Prøv oss. Vi hjelper deg hvert steg på veien.

Finn din nærmeste terminal
Du kan også søke med kollinummer(SSCC).