Nor LinesNOR Lines Norway AS

Publisert: 22.03 2024 Ståle tar med seg 25 års erfaring fra bransjen og etablerer ny terminal for Nor Lines på Lillestrøm

Ståle Folkvord Hansen har en imponerende reise bak seg i transportbransjen. Fra starten i budbilfirma i Stavanger til å jobbe seg opp gjennom ulike roller og selskaper, har han opparbeidet seg en unik erfaring og forståelse for bransjen. Nå leder han Nor Lines sin etablering av ny terminal på Lillestrøm der effektiv kundelogistikk skal kombineres med fremtidsrettede og mer bærekraftige løsninger. 

Ståle Folkvord Hansen
Ståle Folkvord Hansen leder etablering av ny terminal på Lillestrøm med effektiv kundelogistikk i kombinasjon av fremtidsrettede og mer bærekraftige løsninger.
- Jeg er som en potet i Nor Lines, jeg tar meg av alt fra spesialoppgaver til å sørge for at ting går smidig.sier Ståle Folkvord Hansen med et smil

Med over 25 års erfaring vet han hva som kreves for å få ting til å skje. Han har stillingen som Manager Transport Solutions og tar nå fatt på den spennende jobben med å skape et kraftsentrum for logistikk i Stor-Oslo.

Strategisk plassering og bærekraftig fokus
Beslutningen om å etablere seg i Oslo kom som et resultat av grundig analyse og et ønske om å dekke både nasjonale og regionale kunder bedre. Etter å ha sett potensialet i å betjene kundene på en bedre måte, var det naturlig å satse på Oslo som et nytt knutepunkt. 

Og ifølge Ståle er det umulig å ikke snakke om bærekraft som en del av denne satsingen: 

- Samarbeidet med distribusjonspartnere her i regionen gjør det mulig å utvikle mer miljøvennlige distribusjonsløsninger. Vi ser at kundene våre er stadig mer opptatt av miljøet, og vi ønsker å være en del av løsningen, sier Ståle.

Nor Lines utforsker nå aktivt alternativer som involverer bruk av gass- og elektriske kjøretøy, både for langtransport og kortere avstander, og truckparken er allerede helt elektrifisert.

En hub for hele Skandinavia
Den nye terminalen vil ha en total lagringskapasitet på ca 7000 kvadratmeter og vil være rustet til å håndtere en rekke ulike oppgaver og behov fra kundene. Tanken er ikke bare å betjene lokale kunder, men også fungere som en viktig hub for hele Skandinavia. Med sin strategiske beliggenhet og tilgang til et bredt nettverk av veier og jernbane, er terminalen godt skodd for å tilby effektive og miljøvennlige transportløsninger.

-Ståle er en ringrev i bransjen, med masse kunnskap og et stort nettverk. Med Ståle ved roret er jeg helt sikker på at kundene vil oppleve at terminalen vi nå etablerer blir et velsmurt maskineri som bidrar til en god kundelogistikk.

Det sier Steinar Heia som nylig trådte inn som daglig leder for Nor Lines Norway, etter å ha overtatt stafettpinnen fra Oddgeir Hepsø.

- Nor Lines' satsing på bærekraft og kvalitetsservice gjennom den nye terminalen i Oslo illustrerer selskapets forpliktelse til å tilby fremtidsrettede løsninger som møter kundenes behov på en effektiv og miljøvennlig måte. Vi girer nå opp og blir en enda mer solid og fleksibel samarbeidspartner for den norske industrien, avslutter Heia.

Kontakt oss

Terminal informasjon

Du kan også søke med kollinummer(SSCC).