Nor LinesNOR Lines Norway AS

Publisert: 11.11 2022 Nor Lines fortsetter kyst-satsing gjennom oppkjøp av Kyst 1 i Bergen

Nor Lines Norway AS, som allerede har 11 egne terminaler langs kysten, i tillegg til en lang rekke agenter, forsterker nå sin posisjon som ledende innen kystlogistikk gjennom oppkjøp av Kyst 1 i Bergen.

Kyst 1 har siden 2019 vært agent for Nor Lines i Bergen, men tiden er nå moden for å ta dette gode partnerskapet videre ved å integrere selskapet fullt og helt i Nor Lines-familien, sier Daglig leder Oddgeir Hepsø i Nor Lines.

-Vi har ambisjoner om å være ledende innen kystlogistikk, og har allerede i dag en sterk tilstedeværelse med både terminaler og agenter, samt ansvaret for all frakt på Hurtigruten og Havila i tillegg til morselskapets egne skip, fortsetter han.

Oddgeir Hepsø
Daglig leder i Nor Lines Norway, Oddgeir Hepsø, er tilfreds med oppkjøpet


Kyst 1 ble etablert i 2009 av Jan Johansen og Randi Sivertsen, og Jan vil inntil videre vil fortsette som daglig leder. Selskapet bistår med sjøfrakt, landtransport, fortolling og lagerservice og har 15 medarbeidere. Og Johansen er fornøyd med at nye eiere nå tar over:

-Vi er glade for at Nor Lines med sin kystsatsing kan integrere våre tjenester og arbeidsplasser i sitt nettverk på denne måten. Dette er vinn-vinn for våre kunder, for næringslivet langs kysten og for våre medarbeidere.

-Vi trenger et tett og nært samarbeid med aktører langs kysten. Det er viktig for kundene med lokal tilstedeværelse og derfor er kjøpet av Kyst1 viktig for oss, avslutter Oddgeir Hepsø.

Nor Lines kjøper 100% av aksjene i selskapet, som etterhvert vil endre navn til Nor Lines Bergen AS.

Partene har blitt enige om å ikke omtale salgssummen, utover å si seg tilfredse med transaksjonen som er ventet gjennomført rundt årsskiftet.

Kontaktperson pressehenvendelser:

Oddgeir Hepsø
Tlf.: 40 30 40 31
oddgeir.hepsoe@norlines.no

Jan Johansen
Tlf.: 91 30 40 56
jan@kyst1.no


Fotokreditt Ziggy
Du kan også søke med kollinummer(SSCC).