Nor LinesNOR Lines Norway AS

Publisert: 22.05 2023 Aina Cecilia vant årets unge talent!

Aina Cecilia Dyroy NHO TL 1200-blow-up

Aina Cecilia Dyrøy er teamleder ved Nor Lines Daily i Trondheim, og i går stakk hun av med den gjeve prisen årets unge talent, arrangert av NHO Logistikk og Transport. Hun var en av tre finalister, og foran 450 feststemte konferansedeltakere var det hennes navn som ble ropt opp.

Aina Cecilia har et hjerte som banker ekstra hardt for bærekraft, og hun har over flere år bygget opp vår Daily-tjeneste, som går ut på å benytte ledig restkapasitet på skip som seiler langs kysten vår.

- Hva er motivasjonen din, Aina Cecilia? Hva driver deg?
- Jeg fikk være med fra starten av på å opprette Daily, så det har blitt mitt hjertebarn. Med tanke på miljø, når det seiler så mange skip langs kysten her som ofte har god og ledig kapasitet - hvorfor da sende 20 lastebiler samme vei? Mitt håp er at vi kan benytte skip langs hele landet. Det er det Daily handler om - å få mer gods fra vei og ut på sjø.

- Jeg skulle ønske at det var mer fokus på sjøtransport, fra regjeringen sin side. At det var mer satsning på det. Det er mye fokus på å bygge nye veier, og det må vi ha, men hva med å tenke på sjøveien? Det er jo riksvei 1. Hvorfor skal vi ikke benytte den mer, når alle vet at det er det mest gunstige med tanke på miljø og slitasje, personskader og støy.

- Hvordan opplevde du å motta denne prisen?
- Jeg ble helt satt ut! De to andre finalistene gjør sikkert også en helt fabelaktig jobb, så jeg hadde ikke forventet at jeg skulle vinne. Jeg har fortsatt ikke ord.

- Hva vil denne prisen bety for ditt videre arbeid?
- Det gir meg en ekstra motivasjon at man kan bli anerkjent for jobben man gjør, det var en ære å bli nominert. Jeg vil anbefale andre bedrifter å nominere ansatte som viser engasjement eller gjør noe ekstra. Da viser man sine ansatte at man setter pris på dem og arbeidet de gjør. Det å vinne denne prisen gir en ekstra stolthet, jeg føler at jeg gjør noe samfunnsnyttig. Med tjenesten Daily forhindrer vi slitasje og ulykker på vei. Det gjør meg stolt.

“Det at vi har så engasjerte og dedikerte ansatte gjør oss til en god samarbeidspartner for våre kunder.

Vi er stolte over Aina og alle de gode medarbeiderne vi har. Vi gratulerer med prisen”, sier Oddgeir Hepsø, daglig leder i Nor Lines.

Les mer

Du kan også søke med kollinummer(SSCC).