Hei!

Vi ser at du bruker en eldre versjon av Internet Explorer og sidene våre fungerer best på versjon 9 eller høyere.
Vi vil at alle våre kunder skal ha en god opplevelse på våre sider og anbefaler derfor at du oppdaterer nettleseren din for en forbedret opplevelse, ytelse og sikkerhet.
Du kan oppdatere nettleseren din her: http://windows.microsoft.com/nb-no/internet-explorer/download-ie

Lukk

Tilpasninger til sommeravvikling sjø og land

Landsystemet  gjør noen trafikale tilpasninger for sommeren i ukene 28-31.

De største sommer tilpasningene er :
• Bergen-Sandnes-Bergen kjøres 3 ganger i uken
• Bergen-Kristiansand-Bergen hubbes via Sandnes
• I tillegg blir det noen lokale tilpasninger på distribusjonen som kan påvirke ledetid.

 

På sjø har vi noen skip som må på verksted og tilpasningene der vil bli som følger:

  • Kvitnos vil seile som normalt på syd uke 27 frem til Ålesund. Deretter vil hun seile til Florø for å reparere kranen.ETA Florø 9./10. juli. Reparasjonen vil ta 4-5 dager. Vi arbeider mot å få skipet i rute fra Fredrikstad på nord igjen ons/tors 13./14. juli. Det vil ikke være avgang fra Eemshaven og Cuxhaven uke 28.
  • Kvitbjørn vil seile som normalt på syd uke 26 frem til Ålesund. Deretter vil hun seile til Florø for å reparere kranen. ETA Florø 2.-3. juli. Reparasjonen vil ta 4-5 dager. Vi arbeider mot å få skipet i rute fra Fredrikstad på nord igjen ons/tors 6./7. juli. Det vil da ikke være avgang fra Eemshaven og Cuxhaven uke 27.
  • Nordkinn går på verksted i uke 32. Hun losser ut som normalt i Swinoujscie og går på verksted i Polen. Tur 201632 N/S vil bli kansellert i sin helhet.
  • MS Kvitnos vil, samme uke, seile med et døgns forsinkelse fra Fredrikstad for å få med mest mulig av både CL og PL lasten nordover.
  • Utover ovenstående går alle skip som normalt.

For at du som kunde skal få en oversikt over når du bør sende eller skal motta gods, bes du ta kontakt med din kontaktperson på den lokale Nor Lines avdeling. Vær ute i god tid med å booke kapasitet, det hjelper oss med planlegging av våre ruter.

Vi ønsker alle våre kunder og samarbeidspartnere en riktig fin sommer.